Dustin Diamond uit Saved by the Bell

Eerder deze week werd Dustin Diamond opgenomen in het ziekenhuis. De Saved By the Bell-acteur had last van een knobbel in zijn keel uit en klaagde over hevige pijn door zijn hele lichaam. De artsen testten Diamond op kanker, niet in de laatste plaats omdat deze ziekte veel voorkomt in zijn familie. Uit het onderzoek is nu gebleken dat de voormalige tienerster inderdaad lijdt aan de gevreesde ziekte.

Chemotherapie

Hij ondergaat nu chemotherapie, dus hij moet nog minstens een week in het ziekenhuis blijven”, vertelt de manager van Dustin Diamond tegen Entertainment Weekly. “Volgende week hebben we meer zicht op de ernst van de situatie en welke behandelingen hij moet ondergaan om zich weer beter te voelen.” Volgens zijn manager gaat het nu naar omstandigheden redelijk met Diamond, in vergelijking met hoe hij zich voelde toen hij enkele dagen geleden werd opgenomen in het ziekenhuis.

 

Article continues after the ad


Saved by the Bell

Dustin Diamond speelde van 1989 tot 1992 de rol van Samuel ‘Screech’ Powers in Saved by the Bell. Hij zou dit personage nog vaker spelen in de verschillende vervolgen op en spin-offs van deze populaire tienerserie. Diamond is echter niet te zien in de Saved by the Bell-reboot die vorig jaar verscheen bij de Amerikaanse streamingdienst Peacock.