Dustin Diamond in Saved by the Bell

We vertelden jullie vorige week al dat Dustin Diamond werd opgenomen in het ziekenhuis. De Saved by the Bell-acteur bleek kanker te hebben. Inmiddels zijn de dokters gestart met de behandeling, bestaande uit chemokuren.

Dustin Diamond had last van knobbel

Dustin Diamond (bekend als Screech uit Saved by the Bell) had last van een knobbel in zijn keel en klaagde over hevige pijn door zijn hele lichaam. De artsen testten Diamond op kanker, niet in de laatste plaats omdat deze ziekte veel voorkomt in zijn familie. Uit het onderzoek bleek dat de voormalige tienerster inderdaad lijdt aan de gevreesde ziekte.

Screech onder behandeling voor longkanker

Op TMZ lezen we dat 44-jarige acteur onder behandeling is voor longkanker in stadium 4. Dat heeft zijn team bevestigd aan de website. De kanker is niet in zijn longen begonnen, maar inmiddels wel uitgezaaid. Inmiddels heeft 'Screech' er een eerste chemokuur op zitten. De volgende wordt binnenkort gepland. Volgens het team van de acteur kijkt hij de toekomst positief tegemoet en heeft hij zin om tijd met zijn vriendin door te brengen.

Article continues after the ad

 

 

De Saved by the Bell-reboot

Diamond speelde van 1989 tot 1992 de rol van Samuel ‘Screech’ Powers in Saved by the Bell. Helaas is de acteur niet te zien in de reboot die vorig jaar verscheen bij de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Benieuwd wie er wél meedoen in de Saved by the Bell-reboot? Dat zie je in deze trailer!