Vannacht vindt de langverwachte bokswedstrijd plaats tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-kampioen Conor McGregor. Saturday Night Live nam alvast een voorschot op deze ‘match van de eeuw’!

Article continues after the ad

Duel

Morgenochtend vroeg zullen we eindelijk weten wie er als overwinnaar uit de titanenstrijd komt tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. In aanloop naar dit duel gaf McGregor (gespeeld door comedian Alex Moffat) alvast een voorproefje van wat de fans kunnen verwachten. Spoiler: hij gaat winnen! Of toch niet?

Prijzenpot

In de sketch vertelt McGregor hoe de overwinning hem niet kan ontgaan. Een paar klappen en enkele trappen zijn genoeg om als overwinnaar Las Vegas te verlaten. Zo is hij mooi op tijd terug voor zijn zwemwedstrijd tegen de Amerikaanse recordhouder Michael Phelps! Maar is de Ierse kampioen wel op de hoogte van de boksregels? De inzet is in ieder geval hoog: met het geld dat in de prijzenpot zit kun je in Ierland heel veel kopen, zoals eh… Ierland!

De wedstrijd tussen Floyd en Mayweather is vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 (Nederlands commentaar) en op FOX Sports 4 (Engels commentaar).