André Hazes en Sarah van Soelen

Sarah van Soelen steekt haar liefde voor André Hazes niet meer onder stoelen of banken. Op Instagram schreeuwt ze uit hoe trots en stapelgek ze op de zanger is.

Article continues after the ad

De afgelopen drie dagen tourde ze met André en zijn team mee, en dat deed haar beseffen wat voor man ze eigenlijk aan de haak heeft geslagen. 

Entertainer ten top

De influencer kan haar bewondering dan ook niet meer negeren. "Waarom ik dit post? Omdat ik supertrots op je ben, schat", zo schrijft ze bij videobeelden van André en zijn team. "6 shows in 3 dagen, en wat voor shows! Niet normaal wat een feest. Jij kan dat als geen ander. En wat een top team heb je achter je staan."

Trotse girlfriend

De schoondochter van Rachel wil haar liefje laten weten hoe trots ze is om de 'zijne' te zijn. "Ik ben zo ongelofelijk trots op je hoe je dit allemaal doet en hoe je bent! Jij bent mijn liefde, mijn alles, voor altijd. Team!"

Bekijk hieronder de beelden!


Klussen in hun nieuwe stekkie

Ondanks de heerlijke vakanties en Andrés optredens overal en nergens moet er vast ook thuis nog flink wat geklust worden. De twee kregen vorige maand de sleutels van hun stekje. Dit appartement, in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, kwam pas op hun pad nadat André en Sarah werden afgewezen voor een huurwoning, zo onthulde André in zijn column voor Veronica Superguide. Ach ja, dat mocht niet zo zijn, maar hopelijk zitten ze nu alsnog op hun plek!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.