André Hazes en Sarah van Soelen

De relatie van André Hazes en Sarah van Soelen is niet uit, maar de twee hebben wél een ‘pauze’ ingelast om tot rust te komen. Van Soelen vertelt dit op Instagram aan het ‘juice channel’ Reality FBI.

Volgens Sarah van Soelen is de relatie tussen André Hazes en haar niet uit, maar heeft het duo wel even ‘een pauze’ ingelast. Het ‘juice channel’ Reality FBI postte een gesprek met Van Soelen, waarin ze óók even uithaalt naar André’s ex Monique Westenberg.

Article continues after the ad

Volgens Sarah hebben André en zij op het moment vooral rust nodig. Sarah zegt weinig contact met André te hebben, maar volgens haar betekent dat niet dat de twee definitief uit elkaar zijn.

Een tijdje geleden werd veel gepraat over een kettinkje met de letter ‘A’ dat Monique droeg, nadat er geruchten gingen dat André en Sarah uit elkaar waren. Volgens Sarah was dat een dikke sneer aan haar adres. Tegelijkertijd meldt Sarah dat Monique haar kledingstijl aanpast nu André een jongere vriendin heeft. ‘Dré gaat met een jonger iemand en zij heeft meteen haar bloemenjurken in de kast opgeborgen.’ Yikes!

André en Sarah: the saga continues

André Hazes heeft nog niet gereageerd op de uithaal naar Monique. Voor zover bekend woont hij nu tijdelijk bij zijn moeder Rachel, die hem helemaal vol ‘lekkere vitamientjes’ stopt. De zanger wordt zó verwend dat hij alleen nog maar hoeft te kauwen, aldus Rachel. Het herstel van zijn ‘emotionele burnout’, ook al gaan er ook geruchten over een verslaving, zal nog wel even duren. De zanger heeft de laatste tijd een hele rits concerten afgelast, tot ver in 2022.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Of André ook echt rust krijgt is dus nog maar de vraag. De kans is groot dat de opmerkingen van Sarah via-via weer op zijn bordje terechtkomen.