Sarah van Soelen

Sarah van Soelen ontkende laatst dat ze een breuk had met André Hazes, want volgens haar hadden ze alleen een pauze ingelast. In de nieuwe Beau Monde reageert ze op de geruchten rondom haar relatie met André.

The Sarah ends

Sarah en André hebben lang gesproken en zijn samen tot de conclusie gekomen dat hun relatie niet meer werkt, zegt de influencer. “Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.

P-andré-mie

De volkszanger woont nu bij moeder Rachel in huis, maar de break verloopt volgens Sarah verder geheel zonder ruzie. “Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.

Article continues after the ad

Kleine jongen

André Hazes jr. ontkomt niet aan de roddels. Toen hij laatst op bezoek ging bij zijn zoontje, werd er gespeculeerd dat hij terug zou zijn bij ex Monique Westenberg. Mama Rachel noemde de situatie hysterisch, maar Sarah zegt er niks over.

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.