Sarah Michelle Gellar als Buffy the Vampire Slayer

Wanna feel old? Buffy the Vampire Slayer viert deze week haar veertigste verjaardag. Natuurlijk kon Sarah Michelle Gellar dat niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan!

Cheerleader annex vampierjager

Gisteren ontdekte Sarah Michelle Gellar dat het de verjaardag was van Buffy the Vampire Slayer, de cheerleader annex vampierjager die zij zeven jaar speelde in de gelijknamige hitserie. Als kers op de verjaardagstaart bleek het ook nog om een heuse mijlpaal te gaan. Buffy Summers is volgens de overlevering namelijk geboren op 19 januari 1981. En dus vierde deze cultheldin gisteren haar veertigste verjaardag!


‘Leef!’

Op Instagram stond Sarah Michelle Gellar uitgebreid stil bij de verjaardag van Buffy the Vampire Slayer. “Vandaag realiseerde ik me dat Buffy Summers 40 jaar is geworden. Zelfs ik kan dat niet geloven”, verklapt de actrice op het sociale medium. “Laten we ter ere van haar dapper zijn. Leef! Dit is niet de manier waarop we gewend zijn ons leven te leiden, maar laten we de schoonheid ervan inzien”, aldus Sarah Michelle Gellar.
 

Article continues after the ad


Buffy the Vampire Slayer-reboot?

Bijna twintig jaar na het laatste seizoen van Buffy the Vampire Slayer is deze cultreeks van Joss Whedon nog altijd razend populair. Geen wonder dat de twintigste verjaardag van de hitserie nog uitgebreid werd gevierd op social media. Twee jaar geleden werd zelfs bekend dat er een nieuwe versie van Buffy in de maak is. Daar hebben we echter al een poosje niks meer van vernomen.