Sex and the City

And just like that... komt er uiteindelijk toch een nieuw seizoen van Sex and the City! Het nieuws zat er al aan te komen, maar nu schiet Sarah Jessica Parker zelf de kogel door de kerk.

Article continues after the ad

De SATC-revival op HBO Max krijgt de naam 'And Just Like That...' en focust zich natúúrlijk op de New Yorkse levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames gaan richting de 60 en maakten natuurlijk weer het nodige mee op liefdesgebied. We kunnen niet wachten!

Geen Kim Cattrall

Het zal niet helemaal uit de lucht komen vallen, maar Kim Cattralls Samantha Jones is - vooralsnog - de grote afwezige. Zij heeft herhaaldelijk gezegd dat ze geen zin heeft in een reboot. De reden? De fittie met het gezicht van de serie: Sarah Jessica Parker

Hoe? Wat? Waar?

"I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them", zegt HBO Max-hoofd Sarah Aubrey, verantwoordelijk voor de original-content, in een verklaring. Het gaat overigens om een geheel nieuw seizoen van 10 halfuur durende afleveringen. De opnames in New York gaan aan het einde van de lente van start!