Fotograaf
Netflix/Joe Lederer
Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles 2

Zet je kerstboom maar alvast neer, en poets de kerstster alvast op! Kurt Russell is terug als stoere kerstman in The Christmas Chronicles 2: check de trailer!

Na de gebeurtenissen in The Christmas Chronicles is Kate (Darby Camp) een tiener geworden, en vindt ze zichzelf veel te cool om Kerstmis te vieren. Ze zit met haar moeder, haar nieuwe vriend en haar stiefbroer Jack (Jahzir Bruno) in Mexico, maar wordt door de gemene Belsnickel naar de Noordpool gestuurd.

Samen met Jack ontmoet ze de kerstman (Kurt Russell) opnieuw, samen met zijn vrouw Mrs. Claus (Goldie Hawn). Belsnickel volgt ze, zodat hij de kans krijgt om het ‘stomme kerstfeest’ te saboteren. Kate, Jack, de kerstman en Mrs. Claus moeten uit alle macht proberen de magische kerstster te vinden, anders is het feest voor altijd voorbij!

Article continues after the ad

The Christmas Chronicles is cool!?

Christmas Chronicles léék aanvankelijk een nogal flauwe film, waarin een paar sterren van weleer even wat dollars konden cashen. Deze indruk was aardig fout! Christmas Chronicles was een zéér amusante, eigentijdse kerstfilm.

Het vervolg werd geregisseerd door Chris Columbus, die je kent van Home Alone, Mrs. Doubtfire, Harry Potter én Percy Jackson. The Christmas Chronicles 2 is vanaf 25 november te zien op Netflix.