Sanne Hans bij Jinek

Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, was gisteren te gast bij Jinek. In de talkshow zong ze het lied Door De Wind van Stef Bos, wat kijkers thuis nogal ontroerde.

Vorige week zong Sanne het nummer al bij Beste Zangers. Het werd één groot tranendal en Sanne zelf hield het ook niet droog.

Ontroerde kijkers

Het nummer, dat Stef Bos voor zijn moeder schreef toen ze overleed, zorgde voor veel tranen op de bank. “Prachtig nummer door Sanne Hans. Vol emotie en een dijk van een stem”, laat een kijker op Twitter weten. Een ander iemand deelde: "Weer in tranen door jouw uitvoering van 'Door de wind'. Zo mooi!"

Article continues after the ad

Kitesurfen

Sanne vertelde Eva ook dat ze vandaag de dag net zo trots is op haar kitesurfkunsten als dat ze is op haar nummers van de afgelopen tien jaar: “Ik werk nog steeds keihard, maar ik geniet nu wel meer. Het is ook je werk en je mag daarnaast ook iets super leuks doen.”

Niet alleen Miss Montreal maakte veel los bij kijkers. Ook Mathijs van Nieuwkerk en Britt Dekker wisten de Jinek-kijkers laatst nog te raken.

Jinek is elke doordeweekse avond rond 22:00 uur te zien op RTL 4.