Sanne Hans

Sanne Hans, aka Miss Montreal, blies veel kijkers thuis weer van hun banken in Beste Zangers. Ze zong 'Lightning crashes' van de band Live voor Milow, die deze aflevering de hoofdgast was. "Sanne Hans is één van de beste zangeressen van dit land."

Article continues after the ad

Sanne had al een dikke hit te pakken met haar cover van Door de Wind - waar ze zelf ook niet zonder tranen doorheen kwam - en ook deze Beste Zangers-vertolking mag er wezen als we kijkers mogen geloven. Die liepen over van lof voor Sanne!


Reacties op Sanne Hans

De Voice-coach krijgt op sociale media superveel reacties op haar rauwe rock-cover. Ze groeit met de week meer in de Beste Zangers-favorietenrol, maar ook Stef Bos en Tabitha, nog twee opvallende deelnemers van dit seizoen, blijven hogen ogen gooien.

 

Lightning crashes

Het nummer was niet alleen betekenisvol voor Milow, die dit zong tijdens een van zijn allereerste podium-optredens. Ook Sanne koestert er warme herinneringen aan. Het was een van de eerste nummers die ze leerde spelen met de gitaar. Eigenlijk kwam ze, na een beetje pielen, per toeval op de akkoorden voor Lightning crashes, waarna ze het hele nummer ging leren. Dit is trouwens het origineel:


Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.