Sanne Hans in Beste Zangers 2020

Sanne Hans maakte eerder dit jaar diepe indruk in Beste Zangers met haar versie van ‘Door de Wind’ van Stef Bos. Nu blikt de zangeres nog eenmaal terug op dit ontroerende televisiemoment!

Beste Zangers

Door een gebrek aan optredens en concerten was 2020 voor de meeste muzikanten een jaar om snel te vergeten. Maar Sanne Hans, ook bekend als Miss Montreal, koestert bijzondere herinneringen aan het afgelopen jaar, en dan met name aan haar deelname aan Beste Zangers. In een interview met RTL Boulevard vertelt de zangeres wat het muzikale programma voor haar betekende.
 


Hartverwarmende reacties

Beste Zangers is sowieso het hoogtepunt van dit jaar, sowieso. Dat het zo zou uitpakken hadden we allemaal niet verwacht”, vertelt Sanne Hans in de showbizzrubriek. “Het is niet alleen het hoogtepunt van dit jaar, maar van mijn hele carrière.” Naar eigen zeggen ontvangt zij nog altijd hartverwarmende reacties van enthousiaste fans. “Het is heel mooi dat ik elke dag nog honderden mensen heb die mij berichtjes sturen en mij bedanken”, aldus de zangeres.

Article continues after the ad

‘Door de Wind’

Al eerder onthulde Sanne Hans waarom juist het nummer ‘Door de Wind’ haar zo aangreep. De opnames van Beste Zangers vonden plaats toen de stiefvader van de zangeres net was overleden. En dat terwijl Stef Bos het lied schreef voor zijn zieke moeder. “Bij elk woordje dacht ik: ‘Wauw, dit past helemaal bij waar ik ben, wie ik ben en wat we nu meemaken”, vertelde Miss Montreal.

Het complete interview met Sanne Hans zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard op RTL 4.