Sandra Bullocks film Bird Box was de afgelopen maanden hét gesprek op het internet: van challenges tot parodieën en restaurant-thema’s. Het had zelfs de beste openingsweek ooit voor een Netflix-film. Niet gek dus dat streamingdienst graag weer met haar wil samenwerken. De actrice bevestigt dat ze bezig is met het maken van een nieuwe film voor Netflix, samen met The Lego Batman Movie-regisseur Chris McKay.

Article continues after the ad

Bullock gaat de film sowieso produceren, maar het is nog niet duidelijk of ze ook een rol krijgt. Deze Netflix Original wordt een verfilming van de stripboekserie Reborn van Millarworld. Netflix heeft sinds 2017 een deal met het Millarworld-bedrijf. Ze brengen samen meerdere projecten uit, waaronder Jupiter’s Legacy.

Nog meer monsters

Deze Sci-Fi film gaat over de tachtigjarige Bonnie Black, die in een ziekenhuis in New York sterft. Na haar dood wordt ze herboren in de fantasiewereld Adystra. Dit is een magisch land vol met monsters en draken. (Laten we hopen dat die niet op de monsters van Bird Box lijken). Al haar overleden vrienden en familie staan daar op haar te wachten, behalve haar echtgenoot. Samen met haar vader gaat ze op zoek naar haar man.