Sander Schimmelpenninck

Of hij het nou is of niet: Sander Schimmelpenninck wil niet meer lastig worden gevallen over The Masker Singer. Veel kijkers zijn overtuigd dat de journalist de Alien is en sturen hem daarover berichten op social media. Hij zit er niet op te wachten.

Met 2,4 miljoen kijkers is The Masked Singer gisteren supersterk begonnen aan zijn tweede seizoen. We zagen Anita Witzier vertrekken. De Zwaan legde het af tegen de Alien, waarvan mensen dus denken dat het Sander is. Tot zijn ergernis.

Article continues after the ad

Mensenkennis

Op Twitter laat de uitgesproken Sander zich ontvallen: “Ik begrijp dat er mensen zijn die denken dat ik in een alienpak vals aan het zingen ben bij de commerciëlen. Die mensen zouden zich moeten afvragen hoe het met hun mensenkennis zit.”

Mensenkennis, of kennis over buitenaards leven? Hij ontkent met zijn bericht niet dat het buitenaardse gespuis uit de tv-show is… Area 51 is er niets bij! Aan de andere kant is hij niet de enige die ervan wordt verdacht aan het programma mee te doen als buitenaards wezen: sommigen denken dat het Luuk Ikink is, of Bram Krikke.

In ieder geval is Zwaan Anita verbaasd dat die Alien er nog niet uit ligt. Zo zei ze in de nieuwe aflevering van de achter-de-schermen-serie After The Mask: “Die Alien kon niet zo heel veel, dus ik was verbaasd dat ik naar huis moest.”

Wil je weten wat kijkers tot nu toe denken te weten over de kandidaten van The Masked Singer? Lees dan Déze BN'ers zitten volgens kijkers in de kostuums van The Masked Singer.

 

The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.