RTL Kampeert, Sander Janson, Jessica Mendels

Sander Janson en Jessica Mendels mogen hun kampeeruitrusting weer uit de kast halen! Begin 2021 slaat dit voormalig Campinglife-duo de handen ineen voor het reisprogramma RTL Kampeert.

Article continues after the ad

Dit maakte RTL vanmiddag bekend via een persbericht!

Eerste liefde

Sander Janson dook tussen 2001 en 2016 met diverse vrouwen (en één man) waaronder ook Bachelorette Gaby Blaaser de caravan in om de hele zomer lang van camping naar camping in te trekken. Jessica vergezelde Sander van 2008 tot 2012 - zoals te zien is op de onderstaande foto - totdat zij en haar man een kindje verwachtten. "Nu we een gezellig gezinsleven hebben met twee schoolgaande meisjes is het heerlijk om mijn eerste liefde weer op te pakken en met de ploeg op reis te zijn", zo onthult de presentatrice nu.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sander & Jessica in 2008! 📸🏕#Campinglife #rtl4 #TBT #idtv

Een bericht gedeeld door Campinglife (@campinglife_rtl) op

Tips voor de kampeerliefhebbers

In RTL Kampeert ligt de focus op alle tips en trends rond kamperen. Sander en Jessica gaan hiervoor naar locaties in zowel binnen- en buitenland. Hoewel het coronavirus nog wel voor roet in het eten kan zorgen, zitten de eerste opnames voor Jessica in Girona aan de Costa Brava er al op. Het is voor Sander wel te hopen dat deze terugkeer beter wordt ontvangen dan zijn liefdesavontuur (want met een "botte boer" wil niemand op vakantie).

Fans moeten nog wel even geduld hebben, want RTL Kampeert is pas vanaf zondag 31 januari 2021 te zien bij RTL 4.