Sander Hoogendoorn, Home Alone

Home Alone verschijnt - tot teleurstelling van velen - dit jaar niet op één van de grote tv-zenders van Nederland, maar misschien wel op de radio. 3FM-dj Sander Hoogendoorn is namelijk een petitie gestart: als er genoeg wordt opgebracht voor Serious Request, laat hij de film uit 1990 aanstaande vrijdag live horen.

 

Article continues after the ad

''Een kerst zonder Home Alone is als Sinterklaas zonder pepernoten. Ondenkbaar'', zo liet Sander Hoogendoorn vanmorgen weten in zijn ochtendshow op 3FM. Daarom is dj, op aanraden van een luisteraar, een actie gestart: voor elke €5 die binnenkomt voor 3FM Serious Request: The Lifeline, wordt live 1 minuut van de film uitgezonden. De teller staat op dit moment op €250,-, dus de eerste 50 minuten van de in totaal 103 minuten zijn al gedekt.

Disney+

Fans van Home Alone, die de film via de radio willen horen, moeten wel vroeg hun radio aanzetten. De film met Macaulay Culkin, die eerder dit jaar nog moest lachen om een eventuele reboot, wordt vrijdagochtend om 07:00 uur al gestart. Mocht je nu liever tóch met beeld kijken, kun je nog altijd nog een abonnement nemen op Disney+. Daar zijn sinds kort deel één, twee en drie van Home Alone te bekijken.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door sander hoogendoorn (@sanderhoogendrn) op