Samuel L. Jackson

Goed nieuws! De Marvel-serie Secret Invasion is begonnen met filmen, zo heeft Samuel L. Jackson bevestigd op zijn Instagram. Vorig jaar konden we al melden dat de serie er zou komen, maar nu is de productie dan eindelijk begonnen. Net als toen hij bekendmaakte dat hij te zien zal zijn in The Marvels, deelde de badass acteur ook nu weer een selfie waarop hij een shirt van Nick Fury draagt, gepaard met de hashtag #backwithafury.

 

 

Article continues after the ad

 

Nick Fury

De inmiddels 72-jarige (!) acteur zal in de serie weer in de huid kruipen van Nick Fury, een rol die hij al sinds 2008 speelt. Daar hoort ook een recordaantal verschijningen bij: maar liefst 11 keer was hij in totaal 25 films te zien. Best indrukwekkend, al was collega Gwyneth Paltrow dat even vergeten... Nick Fury verscheen voor 't laatst in Spider-Man: Far From Home, waarin we zagen dat hij samenwerkte met vorm-veranderende Skrulls. Skrull-bondgenoot Talos (Ben Mendelsohn) deed zich in die film voor als S.H.I.E.L.D.-agent op aarde en ook hij zal weer te zien zijn in Secret Invasion. Ook Emilia Clarke heeft een (nog onbekende) rol in de serie en daarnaast zal ook The Crown-actrice Olivia Colman te zien zijn.

Het eerste seizoen van Secret Invasion zal bestaan uit zes afleveringen. Waarschijnlijk zal de serie ergens in 2022 te zien zijn op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.