Nick Fury

Over de nieuwe Captain Marvel-film The Marvels is nog niet heel veel bekend, maar we weten dat Samuel L. Jackson sowieso meespeelt als Nick Fury. Op Instagram heeft de acteur zijn geheimpje verklapt!

Samuel L. Jackson heeft bevestigd dat hij te zien is in de nieuwe Marvel-film The Marvels (voorheen bekend als Captain Marvel 2). Op Instagram postte hij gisteren al een foto van zijn valse Nick Fury-baard en vandaag bevestigt hij dat hij aan The Marvels werkt.

 

Article continues after the ad

In de ‘after credits’ van Spider-Man: Far From Home zagen we Nick Fury al chillen aan boord van een ruimteschip vol met Skrulls; buitenaardse wezens die van vorm kunnen veranderen.

In WandaVision wordt duidelijk dat ‘een vriend in de ruimte’ contact zoekt met Monica Rambeau (Teyonah Parris). Dit kan dus Nick Fury zijn óf Captain Marvel (Brie Larson). Duidelijk is dat Miss Marvel óók aan The Marvels verbonden is. De serie over de elastische superheldin Kamala Khan (Iman Vellani) verschijnt eind 2021 op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De toekomst van het Marvel Cinematic Universe

De verwachting is dat Captain Marvel, Monica Rambeau en Miss Marvel samen de Skrulls proberen te helpen die op de vlucht zijn voor de Kree. Een andere mogelijkheid is dat een groep boze Skrulls de aarde proberen over te nemen door zich in invloedrijke personen te veranderen. Dit haakt weer in op de nieuwe Nick Fury-serie Secret Invasion, die wordt gemaakt voor Disney+.

Vóór het zo ver is zien we in september eerst nog Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (1 september) én The Eternals (3 november) in de bioscoop. The Marvels staat gepland voor een release op 11 november 2022.