Samantha Steenwijk bij draaiorgel

Het gerucht dat Samantha Steenwijk deelneemt aan The Masked Singer doet al langer de ronde. Nu reageert de zangeres zelf!

Moppentopper

Samantha Steenwijk was vanmorgen weer te gast in het radioprogramma van Veronica Inside om een mop te delen met de luisteraars. Maar voor het zover was, had Rick Romijn nog een vraag voor de wakkere moppentopper: “Klopt het dat jij meedoet aan The Masked Singer?” Daarbij kon Samantha kiezen uit drie antwoorden: ‘ja’, ‘nee’ of ‘nou, dat zou wat zijn, hè?’.
 


Hoge stem

De zangeres ging zonder enige aarzeling voor de derde optie. Maar zo makkelijk kwam Samantha Steenwijk er ook weer niet af. Toen de heren van Veronica Inside haar een fragment uit The Masked Singer lieten horen, merkte zij kalmpjes op dat het wel een erg hoge stem was. Maar Samantha leek niet bepaald van haar stuk gebracht door de directe confrontatie. Mocht zij toch deelnemen aan het RTL-programma, dan is zij niet alleen een goede zangeres, maar ook een uitstekende actrice!

Article continues after the ad


Is Samantha de Kameleon?

Zoals gezegd zijn de geruchten dat Samantha Steenwijk meedoet aan The Masked Singer niet nieuw. Volgens veel kijkers zou zij schuilgaan achter het masker van de Kameleon. Eén ding is zeker: het duurt niet lang meer voordat de waarheid boven tafel komt. Vanavond is het namelijk alweer tijd voor de halve finale van deze bonte muzikale spelshow!