Samantha Steenwijk, The Masked Singer

Samantha Steenwijk bleek een van de gemaskerde kandidaten in The Masked Singer. Ze moest de show in de halve finale jammer genoeg verlaten… Maar gelukkig niet voordat ze de jury compleet wist te verbazen met een moppie Turks!

"Wil je ‘even’ Turks zingen?"

Samantha Steenwijk (of moeten we zeggen: de enorm dure Kameleon!) bracht tijdens The Masked Singer het nummer Simarik van Tarkan ten gehore! En dat was best bijzonder aangezien de zangeres geen woord Turks spreekt… Toch ging het de blondine volgens ons lekker af. We snappen in ieder geval wel dat haar nichtjes er geen genoeg van krijgen! Samantha plaatst in ieder geval een filmpje waarin ze nog één keer een stukje Turks zingt: "Tantie, wil je ‘even’ Turks zingen? Lekker hoor die 2 frogettes op de achterbank."

The Masked Singer krijgt Oud en Nieuw-special

The Masked Singer is helaas al een week niet meer op tv… Natuurlijk zijn we blij dat The Voice of Holland weer begonnen is – zeker met zulke geweldige kandidaten! Maar toch missen we The Masked Singer al een klein beetje. We zijn daarom blij dat er op Oudejaarsavond een speciale editie wordt gehouden! De Sneeuwpop, Champagnefles, Oliebol, Staande Klok en Vuurwerk binden op 31 december de muzikale strijd aan.

Article continues after the ad

P.S. Alhoewel het dus nog lang niet zo ver is, hebben we toch al een paar theorieën over welke BN’ers meedoen aan The Masked Singer Oud en Nieuw!