Samantha Steenwijk, The Masked Singer

Het seizoen van The Masked Singer zit er helaas alweer op. De kijkers hebben genoten, maar Samantha Steenwijk die zich vermomde als Kameleon misschien nog wel des te meer. De zangeres blikt namelijk aan de hand van een video vol weemoed terug op haar avontuur.

Article continues after the ad

In het korte maar krachtige videootje is te zien hoe De Kameleon en de Vuurvogel even bij moeten komen na hun optreden.

Vurige Vogel

"Tante Wil, gaat het goed?" horen we Samantha Steenwijk aan de 'vurige vogel' Willeke Alberti vragen. Nou, die had het duidelijk na één aflevering wel gezien in dat bloedhete pak. "Nee", maakt ze kenbaar, al zegt die lach van onze Willeke misschien wel het tegengestelde.

 

Geen spijt van deelname

De ervaren zangeres baalde als een stekker toen ze hoorde dat zij zich als eerste moest onthullen. “Ze vond het zo erg dat ze eruit was! Ze heeft ook zo gehuild, daarna…” onthulde Gerard Joling eerder. Zelf hield Willeke het nog wat in het midden, want ze wilde vooral duidelijk maken dat ze genoten heeft. "Het is gebeurd, en ik ben zó blij dat ik niet meer dat pak in moet! Ik zag echt helemaal niks! Jammer dat ik niet meer kon laten zien, maar ik heb absoluut geen spijt dat ik heb meegedaan.”

Of de deelnemers van de Oud & Nieuw Special daar straks ook zo over denken, moet natuurlijk nog blijken.