Nederland (of in ieder geval RTL) heeft nog niet genoeg van het Haagse duo Samantha en Michael. De twee krijgen een nieuw programma: Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit.

Article continues after the ad

LAT-relatie

Een enkeltje Torremolinos was voor Samantha wat teveel van het goede en ze besloot samen met de kinderen terug te keren naar Nederland. Michael bleef achter, maar dit zorgde natuurlijk voor de nodige moeilijkheden. Gelukkig was daar een cameracrew om het drama vast te leggen.  

Verleidingen weerstaan?

In een Facebook-post kondigen Sam en Mike hun nieuwe show aan. We volgen de twee en hun mini-soap in ons kikkerlandje én aan de Costa del Sol. Als we de post moeten geloven wordt het weer een ouderwetse rollercoaster van emoties. “Is hun huwelijk bestand tegen de verleidingen die op de loer liggen nu ze van tafel en bed gescheiden zijn?”

Nope

Spoiler alert: nee. Laten we eerlijk wezen: jij hebt op dit bericht geklikt omdat je bijzonder goed gaat op het Haagse duo. Het zal dan ook geen verrassing voor je zijn dat Barbie en Michael allang uit elkaar zijn. Sterker nog, Samantha heeft inmiddels een nieuwe hubby gevonden in ex-pornoster Rolf. 

Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit is vanaf 7 november te zien.