Samantha de Jong Barbie

Het zit Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, de afgelopen tijd maar niet mee. Zo was ze verliefd, verloofd en opnieuw moeder geworden en zo lijkt die liefde met 'haar' Gerrit weer voorbij. In een veelzeggende bericht op Instagram grapt ze er nu al mee.

Article continues after the ad

"Als ik de ware niet voor je ben, dan ben ik de beste fout die je ooit hebt gemaakt", valt te lezen in de Instagram Story van Samantha inclusief een veelzeggende emoji. De blondine lijkt hiermee te verwijzen naar haar relatiebreuk met voormalig verloofde Gerrit, die vlak na de geboorte van zoontje Djemino plaatsvond.


Stilzwijgen

Het zijn dan ook een aantal hobbelige weken voor Samantha en Gerrit. Uit opgedoken Insta-posts van de voormalig realityster konden we opmaken dat Gerrit niet de vader is van baby Djemino. Wat er tussen die twee nog meer heeft gespeeld, blijft vaag, want Barbie houdt over het voorval wijselijk haar mond op social media. Toch blijkt uit de onderstaande foto dat ze haar zoontje in ieder geval weer even in haar armen kon sluiten.


Oplopende irritaties

Gerrit daarentegen wilde juist graag zijn verhaal doen aan weekblad Story. Zo liet hij vorige week weten dat hij al langere tijd wist dat hij niet de vader was. "Ik hield van haar en wilde samen met Samantha dit kindje opvoeden. Ook als ik de vader niet zou zijn. Dat heb ik vanaf het begin af aan gezegd. Dat weet Samantha ook." Helaas bleek dat gezinsgeluk niet van lange duur. "Volgens haar had ik allerlei affaires. Ze flipte de pan uit. En dat alleen maar omdat ik onder een Facebook-post van mijn ex-vrouw had gezegd dat we best een leuke tijd samen hebben gehad."

Opvang voor Djemino

Uiteindelijk barstte die bom zo erg dat Djemino bij een tante werd ondergebracht. "Ik heb toen Samantha's spullen gepakt en haar weggebracht. Toen heeft ze zelf Jeugdzorg gebeld dat ze niet voor haar kinderen kan zorgen. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord." We zijn heel benieuwd of dit verhaal ooit nog een staartje krijgt of dat hiermee de kous is afgedaan.