Samantha de Jong

De zwangere ex-realityster Samantha 'Barbie' de Jong en haar vriend Gerrit Meerts organiseerden laatst nog een gender reveal party voor hun - zo blijkt nu - babyzoontje. Samantha weet óók al precies wanneer de kleine komt en hoe hij gaat heten!

Article continues after the ad

Dat onthullen de twee in gesprek met weekblad Story. "Op 6 december zal het zoontje van Samantha de Jong en Gerrit Meerts met een keizersnede ter wereld komen", zo weet het tijdschrift te melden.

Babynaam

Naast een datum, hebben Samantha en Gerrit ook al een hele speciale naam te pakken. Een naam die je niet vaak hoort. Gerrit, die al opa is, legt uit. "Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was." Ze gaan hun baby nu vernoemen naar het overleden zoontje van Gerrits dochter.

Vernoemd

"Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken", vervolgt Gerrit. "Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten." Barbie's vriend heeft er heel lang over nagedacht, geeft hij aan, maar zou uiteindelijk niet anders willen. Oftewel: "Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trotse Papa & Mama💙💙

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op