Samantha de Jong

Ex-realityster Samantha de Jong is weer helemaal happy in de liefde. Ze introduceert haar nieuwe bae met een stel verliefde insta-filmpjes waar de liefde vanaf spat!

Article continues after the ad

"Samen met mijn allerliefste mannetje", schrijft ze. Vervolgens zien we filmpjes en foto's waarin het koppeltje flink knuffelt en zoent. "Ik hou zoveel van jou. Wij met z'n tweetjes zijn 2 zielen 1 gedachte. Wil jou nooit meer kwijt mijn wederhelft💖💋", aldus 'Barbie'.


Nieuwe liefde

Het is voor zover we weten de eerste keer dat Samantha deze nieuwe man in haar leven insta-official maakt. Verder houdt ze verdere info lekker voor zichzelf. Zo weten we bijvoorbeeld niet hoe haar wederhelft heet. Hij kan in ieder geval rekenen op énorm veel lieve woorden. "Samen voor altijd 1 jij & ik tegen de rest van de wereld loveyou met heel mijn hartje."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen voor altijd 1 jij & ik tegen de rest van de wereld loveyou met heel me hartje 💖 #verliefdopjou

Een bericht gedeeld door Samantha🎀 (@samantha_de_jong29) op

 

Het liefdesleven van Samantha

De Haagse bekendheid heeft al een bewogen liefdesleven achter de rug. Zo introduceerde ze eind vorig jaar ook een liefje, al weten we niet waar die is gebleven. Eerder nam ze bijvoorbeeld ook al afscheid van dj Maron Hill en haalde ze flink hard uit naar haar ex Sonny. En dat ging er heftig aan toe. "Sonny neukt met mannen en stopt mij vol met drugs. Ondertussen hangt hij het slachtoffer uit", zo klonk het.