Vorige maand ondernam ‘Barbie’, aka Samantha de Jong, een vierde zelfmoordpoging. Sindsdien gaan er veel negatieve verhalen rond over Samantha en haar kinderen, waar ze geen voogdij over heeft.

Dat schrijft de ex-realityster in een lang bericht op instagram. Volgens haar wordt er maar van alles geschreven over haar en de kids, Angelina (6) en Milano (4), die vorig jaar op besluit van de rechter voortaan bij hun vader Michael wonen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Over 2 dagen is het moederdag en ik moet dat doen zonder me kids de afgelopen dagen heb ik best veel berichten door gekregen van vrienden dat er veel over me geschreven word en ook over me kids ! Allereerst hou ik zielsveel van me kinderen vanaf de dag dat ze allebei werden geboren verzorgde ik ze 24/7 deed alles met de kinderen ben altijd een goede moeder voor ze geweest kregen allebei onwijs veel liefde en alles wat hun hartje begeerden na mijn scheiding met michael was ik totaal de weg kwijt en had veel verdriet van onze scheiding ! Daarna ging het alleen maar slechter kliniek in kliniek uit raakte steeds meer in mezelf wilde geen pijn meer voelen daarom begon ik steeds meer te gebruiken medicijnen drank en drugs en is niet niks wat ik heb moete doorstaan en niet alleen ik maar ook me kids me familie vrienden en tot nu toe ben ik hard bezig om aan me zelf te werken het valt niet mee maar ik geef niet op ben geen opgever dus schrijf maar wat jullie willen ik weet beter want niemand weet hoe het echt zit en mijn kinderen staan op nummer 1 geloof me en niemand die ze afpakt!! Ben geen slecht mens nooit geweest geef me laaste geld nog aan iemand ben altijd goed voor de mensen geweest en nog steeds het lijkt zo perfect allemaal maar dat is het zeker niet ieder huisje heef ze kruisje en ik ben geen huigelaar die er over gaat liegen en net doen of alles koek en ei is maar ik kom er wel en zal als laaste lachen zo dit is er uit fijne vrijdag !! Te triest voor woorden om iemand kapot proberen te maken nou zoals iedereen weet ik ben niet kapot te krijgen ✌

Een bericht gedeeld door Samantha de jong 🌟Barbie🌟 (@samantha_de_jong29) op

 

Goede moeder

Komende zondag is het Moederdag, maar voor Samantha zal dit toch anders voelen. Ze moet het namelijk zonder haar kinderen stellen. Ze benadrukt dat ze toch echt altijd goed is geweest voor de kids: “Ik ben altijd een goede moeder voor ze geweest. Ze kregen allebei onwijs veel liefde en alles wat hun hartje begeerde”, zo schrijft ze.


“Niemand pakt ze af”

Waarschijnlijk reageert Barbie hiermee op een interview met ex Michael, dat Privé deze week publiceerde. “Het moet tot haar doordringen dat het heel ernstig is wat ze de kinderen aandoet”, zei Michael toen, refererend aan de mentale gezondheid van zijn ex. “Geloof me, niemand die mijn kinderen afpakt!”, zo slaat ze nu terug.


Medicijnen, drank en drugs

Ook geeft de realityster aan dat ze na haar scheiding van Michael “totaal de weg kwijt was”. Daarna ging het alleen maar slechter. “Kliniek in, kliniek uit. Ik raakte steeds meer in mezelf gekeerd”, zo legt ze uit. Uiteindelijk wilde ze geen pijn meer voelen. “Daarom begon ik steeds meer te gebruiken. Medicijnen, drank en drugs.”
 


Ook geeft ze toe dat het niet niks is, wat zijzelf, haar kinderen en familie en vrienden moesten doorstaan. Ze sluit af met: "Ben er nu klaar mee, anders geef ik binnenkort even een interview over de werkelijke waarheid!“