Niemand minder dan Samantha de Jong, beter bekend als ex-realitysensatie Barbie, zou door RTL gevraagd zijn als verleidster voor een nieuwe reeks Temptation Island VIPS. Dit zou nu al de meest smakeloze actie van 2019 zijn!
 

Article continues after the ad

Waarom? De Jong kampte vorig jaar met een drugsverslaving en probeerde zichzelf van het leven te beroven. Halverwege het jaar deed ze opnieuw een zelfmoordpoging. Hierna is ze naar een afkickkliniek in Schotland gegaan en nu is ze weer in Nederland. Ook gaf Barbie eerder al aan dat RTL absoluut niet goed vaar haar is geweest tijdens eerdere realityshows. Ze voelde zich gebruikt.
 

Diep dal

Kortom: extreem raar en brutaal vanuit RTL’s kant, zou je denken. Zeker nu ook haar ex Michael van der Plas aangaf dat ‘ie zich samen met zijn vriendin opgaf voor Temptation Island VIPS. Is dit echt gebeurd? Nee, zegt RTL in een statement tegen RTL Boulevard. “Absoluut niet waar.”
 

Huh? Hoe dan?

Hoe dit nieuwtje in hemelsnaam de wereld in kwam, vraag je? Roddelblad Weekend sprak verschillende familieleden van De Jong, die begrepen dat ze weldegelijk was gevraagd. “Dat is toch niet te geloven?”, zo liet één van hen weten. Een ander familielid vertelt dat televisiewerk juist de oorzaak was voor Barbie’s persoonlijke problemen…
 

Temptation Island VIPS zal waarschijnlijk ergens in 2019 nog op Videoland komen!