Realityster Samantha de Jong - Barbie

Samantha de Jong kan haar geluk niet op. De voormalig realityster die we natuurlijk beter kennen als 'Barbie' is zojuist ten huwelijk gevraagd! 

Article continues after the ad

Ze deelt haar gelukzalige moment op Instagram. "Ik ben mee gelokt naar een restaurant en ten huwelijk gevraagd door mijn mannetje. Oh my god!", schrijft ze bij de lieve beelden.

Vrouw voor het leven

Haar vriend Gerrit ging deze avond onder het toeziend oog van wat toeschouwers op zijn knieën voor zijn grote liefde. "We hebben veel ellende meegemaakt. Er zit een kleintje in. Het is vandaag de 22e en op deze 22e wil ik jou vragen: wil je alsjeblieft met mij trouwen? Wil je mijn vrouw voor het leven worden?" Samantha twijfelt duidelijk geen moment: "Natuurlijk!" Bekijk de beelden hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben mee gelokt na een restaurant en ten huwelijk gevraagd door me mannetje 🙈😍🙏 oh my God

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op


Op een roze wolk

Het liefdesgeluk van Samantha en Gerrit kan sowieso niet op! De twee maakten in april bekend dat ze een kleintje verwachten. Sindsdien houdt de blondine haar volgers op de hoogte van alle hoogtepunten: van de echo, de gender reveal party tot de onthulling van de naam van hun aankomende bink. Ondertussen gaat het leven van Samantha's ex Michael er toch wat minder rooskleurig aan toe nadat hij vorige week letterlijk met lege handen stond.