Samantha de Jong

Ex-realityster Samantha de Jong verbreekt haar relatie met Maron Hill, zo maakte ze op de valreep van zaterdag bekend in een post. Blijkbaar moest ook Maron dit via insta vernemen – hij wist namelijk van niets!

Article continues after the ad

‘Barbie’ is in haar nopjes met de zojuist verbroken relatie. “Heerlijk”, schrijft ze, “ben weer vrijgezel”. En alsof dat nog niet duidelijk genoeg is, voegt ze er nog de tekst “Maron en ik zijn uit elkaar” aan toe.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijk ben weer vrijgezel 🥰🥰🥰 maron en ik zijn uit elkaar

Een bericht gedeeld door Samantha (@samantha_de_jong29) opSamantha de Jong en Maron Hill

Shownieuws dook er direct op en confronteerde Maron met het nieuws. Een reactie die verklaart wáárom hun relatie spaak liep, blijft vooralsnog uit. Want wat blijkt? “Aan Shownieuws vertelt Maron niks te weten van de breuk tussen de twee”, zo meldt het programma.


Baby en miskraam

De relatie van Samantha en Maron kende zo zijn ups en downs. En dat is echt een understatement. Fans van Barbie konden de afgelopen maanden volop meegenieten van hun relatie door allerlei liefdevolle foto’s en filmpjes. Er was zelfs een liefdesbaby op komst. Nog deze maand leek ze echter zelf te bevestigen dat ze een miskraam had. Ze stuurde deze emotionele tekst de wereld in.
 


Maron Hill en Samantha de Jong waren sinds 13 maart een stelletje.