Realityster Samantha de Jong - Barbie

Het geluk van Samantha de Jong kan niet op! Met de komst van zoontje Djemino en haar andere twee kinderen weer in haar armen is haar gezin nu echt compleet.

Article continues after the ad

"Mijn rijkdom zoals het hoort", schrijft Samantha bij een lieve foto van Gerrit, haar drie kids en haarzelf. "Mijn gezinnetje is nu compleet. Wat houd ik toch zoveel van jullie. Er is niets mooier dan moeder zijn van drie geweldige kinderen." 


Positiviteit

De voormalig realityster die we allemaal ook kennen als Barbie gaat door: "Dit bescherm ik met heel mijn leven. Er is niks mooiers dan met je eigen gezinnetje te zijn. Ik ben de gelukkigste mama op aarde." Tot slot bedankt ze iedereen voor alle steun en felicitaties. "Vooral @miekekrol voor de steun en toeverlaat en mijn lieve kinderen voor mooie tekeningen en ballonnetjes voor hun lieve kleine broertje." 

Rustigere tijden

Het zijn weer mooie dagen voor de voormalig realityster van Oh Oh Cherso. Een aantal jaar geleden verloor ze nog de voogdij over dochter Angelina en zoontje Milano. De jongste werd overgeplaatst naar vader Michael en zijn vriendin Naomi en Angelina kreeg onderdak bij Michaels moeder. Gelukkig lijken er nu voor het hele gezin weer betere en vooral rustigere tijden aan te komen, al deed dit bericht onlangs nog anders vermoeden.