Samantha de Jong Barbie

Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, is Samantha de Jong (beter bekend als Barbie) de laatste tijd weer veelvuldig in het nieuws. En dat is niet verwonderlijk! Ze was namelijk betrokken bij een auto-ongeluk én ze bleek zwanger! De realityster benoemt beide nieuwsfeiten in een heftige Instagram-post...

Voordat we verdergaan eerst een waarschuwing: de foto’s van Barbie haar verwondingen zijn behoorlijk naar om te zien. 

Barbie betrokken bij auto-ongeluk

Samantha de Jong (Barbie) raakte vorige week betrokken bij een eenzijdig auto-ongeluk. We schreven eerder al over haar verwondingen, zo hield ze hersenschudding, een gebroken rib en meerdere gekneusde rug- en nekwervels aan de crash over. Dat klinkt heftig… en zo ziet het er ook uit! Barbie deelde zojuist namelijk wat foto’s van haar gehavende gezicht op Instagram. Kijk maar:

Barbie is zwanger van nieuwe vriend Gerrit

Toen Samantha onderzocht werd in het ziekenhuis vonden de artsen echter veel meer dan haar gebroken ribben. Barbie is namelijk in verwachting! Eerder vandaag plaatsten we al een foto van de zwangere realityster en haar vriend Gerrit, afkomstig van weekblad Story. Inmiddels heeft Barbie het nieuws zelf ook bevestigd. Ze doet dat in de caption van de hierboven geplaatste foto’s: “Met trots kan ik ook vertellen dat ik 7 weken en 3 dagen zwanger ben.” Ze laat aanvullend weten dat alles goed lijkt te gaan, maar dat ze pas echt “opgelucht” is, als ze de 12 weken gepasseerd is.

Article continues after the ad