Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong weet nog maar net dat ze zwanger is, maar het geluk spat er nu al van af! De realityster poseert met haar vriend en babybuikje op Instagram in een lange fotoreeks.

Heftige week

Samantha heeft een heftige week achter de rug. Ze raakte gewond tijdens een ernstig auto-ongeluk, maar knapte gelukkig snel op. Alsof dat nog niet heftig genoeg was, ontdekte de realityster in het ziekenhuis dat ze zwanger is van haar vriend Gerrit! En Barbie zou Barbie niet zijn als ze dat niet direct op Instagram plaatste. 

Foto's van Edwin Smulders

Samantha💖Gerrit posted on Instagram: "Foto's van Edwin Smulders" * See 348 photos and videos on their profile.

Photoshoot

Fotograaf Edwin Smulders maakte voor weekblad Story een aantal foto’s van het gelukkige stel. Op de foto’s is te zien hoe Gerrit Samantha’s babybuikje vasthoudt en hoe de blondine de verwondingen aan haar gezicht verbergt onder een grote zonnebril. Hoe erg haar gezicht er aan toe was, liet ze eerder al zien op Instagram.

Article continues after the ad

Ingewikkeld liefdesleven 

Samantha de Jong heeft weinig geluk gehad in de liefde. Recent maakte ze nog grote ruzie met haar ex Sonny en had ze een week lang een relatie met een naamloze liefde. Het is te hopen dat Gerrit een blijvertje is! Dat het de vader van haar ongeboren kind is, bleek voor de vorige mannen ook geen probleem te zijn om weg te gaan.