Samantha de Jong - ook wel bekend als Barbie natuurlijk - is inmiddels alweer 20 weken zwanger en dus is het tijd voor een belangrijke echo. Op Instagram deelt ze de beelden van haar ongeboren spruit en strooit ze met wat liefde!

Article continues after the ad

"Net de 20-wekenecho gezien en alles is goed met de baby. Hij is helemaal gezond en alles zit erop en eraan. Ik ben zo blij", schrijft de realityster bij de beelden. "Deze kleine druktemaker lag al in de bokshouding."

Huwelijk?

Samantha de Jong kwam er enkele weken geleden na een heftig ongeluk 'toevallig' achter dat ze zwanger is van haar huidige vriend Gerrit. Stiekem kan ze het nog altijd niet geloven. "Ik had nooit verwacht dat ik ooit nog de man van mijn dromen zou vinden en een baby zou krijgen. Ik voel zoveel om me heen en dat heb ik echt heel lang niet gevoeld en gekend. Dit is allemaal dankzij mijn lieve vriend wie mijn aanstaande man wordt", schrijft Barbie op Instagram. De huwelijksklokken zullen dus zo te lezen binnenkort gaan luiden, maar dat komt vast voorbij in één van hun spraakmakende vlogs

Mijn welpjes

De realityster die natuurlijk al moeder is van twee kinderen (van haar ex Michael van der Plas) wil haar kids ook nog wat meegeven. "Voor alle drie mijn kindjes: ik houd zoveel van jullie. Mama zal er altijd voor jullie zijn, mijn kleine welpjes." Dat is nog eens een mooie boodschap om mee af te sluiten. Bekijk hieronder de beelden van de echo.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Net de 20 echo gezien en alles is goed met de baby helemaal gezond alles erop en er aan ben zo blij 🙏 kleine drukte maker lag al in de box houding 🤣 haha heel veel liefde 💕 voor alle 3 me kindjes hou zoveel van jullie en mama zal er altijd voor jullie Zijn mijn kleine welpjes 🥰🥰💖 ben zo gelukkig had dit nooit verwacht dat ik ooit nog de man van me dromen zal vinden en nog een baby zal krijgen voel zoveel liefde om me heen wat ik heel lang niet gevoeld en gekent heb dankzij me lieve vriend wat me aanstaande man word heel erg bedanken dat je er altijd voor me bent geweest en dat je me Zo gelukkig maak we gaan samen en onze kinderen onwijs gelukkig worden en niks of iemand die daar tussen komt en ben dankbaar dat ik een super lieve schoonfamilie heb en me eigen familie en me lieve broer waar ik heel veel van hou !! hou van jullie ❤️ @theadewus @gesiena_arets @barendmeerts 💋

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op