Barbie heeft gereageerd op de kritiek van haar ex-manager Jake Hampel, met wie ze in 2015 de samenwerking verbrak. In het weekblad Privé vertelt Hampel hoe zwaar het was om met haar te werken. Hierop kreeg Barbie veel nare reacties, waaronder ook bedreigingen, en daar is ze helemaal klaar mee. Op Instagram zegt ze: "Even serieus, kunnen jullie nou niet een keer ophouden om overal mijn naam bij te betrekken!" 

Article continues after the ad

Bewijsmateriaal

Onder een screenshot van het artikel van Privé schrijft ze: "Wat heel veel mensen ook niet weten is hoe jullie mij jarenlang behandeld hebben. Ik heb genoeg bewijs tegen jullie allemaal! Het is makkelijk om barbie als zondebok neer te zetten!"  Over wie ze het heeft? Het is ons niet helemaal duidelijk. Barbie is het in ieder geval helemaal zat. "Ik heb maandenlang mijn mond gehouden maar ook dat houdt een keer op. Anders breng ik alles naar buiten, ik heb genoeg bewijs- en videomateriaal!" 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ag ag....ik krijg weer van alles en iedereen berichten binnen, Even serieus kunnen jullie nou niet een keer ophouden om overal MIJN NAAM bij te betrekken! het word nu een beetje vervelend en hou al helemaal niet van dreigementen. wat heel veel mensen ook niet weten is hoe jullie mij jaren lang behandeld hebben ik heb genoeg bewijs tegen jullie allemaal!! het is makkelijk om BARBIE ALS ZONDE BOK neer te zetten ! Ik heb maanden lang mijn mond gehouden maar ook dat houd een keer op of anders breng ik alles na buiten heb genoeg bewijs en video materiaal! Waneer het te GOED gaat met mij proberen mensen daar misbruik van te maken en mij KAPOT te krijgen, heel erg jammer maar ik heb nu zoveel goede mensen om me heen dat het niemand meer gaat lukken om mijn kappot te krijgen want iedereen krijg zijn KARMA TERUG onthoud dat goed !!!

A post shared by Samantha & Maron Hill (@samantha_de_jong29) on

 

"Het moet niet gekker worden

De aanleiding van Barbie's woedende Instagrampost is een interview die ex-manager Jake Hampel gaf in weekblad Privé. Daarin vertelde hij over zijn negatieve ervaring met Samantha en de roddels die ze over hem zou hebben verspreid. “Barbie beweerde dat ik een oplichter was. Er werd zelfs gezegd dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen. Het moet niet gekker worden!”

Niet alleen negativiteit

Naast alle kritiek die Barbie heeft gekregen, staat er op de site van LINDA een lief berichtje. Geen "achterbakse mensen" maar een keer mensen die het voor de realityster opnemen.