Jurassic Park-fans werden gek toen Sam Neill en Laura Dern terugkeerden in Jurassic World: Dominion. De hoofdrolspelers uit de allereerste Jurassic Park (1993) gingen vandaag aan het werk!

Dr. Alan Grant (Neill) en Ellie Sattler (Dern) waren twee van de weinige overlevenden van de eerste dino-uitbraak in Jurassic Park. Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) keerde terug in het vervolg The Lost World (1997), en Neill was te zien in Jurassic Park III, samen met Sattler (eventjes!). In de reboot-films van Jurassic World was tot nu toe alleen Goldblum (kort!) te zien.

Sam Neill vertelde een paar weken geleden nog dat zijn rol in Jurassic World: Dominion binnenkort opgenomen zou worden, na een coronaquarantaine. Vandaag was het zover, en hij vierde het met een zéér toepasselijke post op Instagram: de beroemde hoed van Alan Grant!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello old friend . #JurassicWorld #JurassicPark @amblinroad @lauradern @prattprattpratt @jeffgoldblum @brycedhoward

Een bericht gedeeld door SamNeillTheProp (@samneilltheprop) op

 

Voor Laura Dern was het ook de eerste werkdag (de andere acteurs begonnen schijnbaar al eerder met filmen), en zij postte de stoeltjes van haar en haar collega! Grappig genoeg gebruikte ze precies dezelfde tekst als Neill deed voor zijn hoed. De lol zit er alvast goed in! Hopelijk is Dern klaar voor haar rol, na haar recente verlies...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one. Hello old friend. #jurassicworlddominion

Een bericht gedeeld door Laura Dern (@lauradern) op

Jurassic World: Dominion

Het is goed om te zien dat de klassieke Jurassic Park-helden weer aan het werk zijn! Hopelijk blijft dat nog even zo… Jurassic World léék een trilogie te worden, maar daarna werd bekend dat de filmreeks wel eens een stuk langer kon worden!

Jurassic World: Dominion verschijnt waarschijnlijk in juni 2021.