Hunger Games-hunk Sam Claflin voegt zich bij de cast van Peaky Blinders seizoen 5 en het lijkt erop dat ‘ie een villain gaat spelen. Pas op, Shelby’s!

Article continues after the ad

Nu Tommy Shelby een officiële Member of Parliament (MP) is, krijgt hij te maken met een ander slag slechteriken. Enter Sam Claflin, bekend van de Hunger Games-reeks en het heftige overlevingsdrama Adrift. Hij speelt een mede-politicus en dit is de eerste foto van Claflin strak in ’t pak!
 


Fookin’

Claflin geeft de hype-trein, die al op volle snelheid gaat door de Peaky Blinders-film, alvast een flinke zwengel met zijn instagram-bijschrift: “By order of the Peaky fookin’ Blinders, here’s ya sneak peek”. Yes, zo mogen we het horen!
 

Seizoen 5

Cillian Murphy en de gang zitten momenteel al een poos in de opnameperiode van Peaky Blinders seizoen 5. De nieuwe afleveringen van ons favoriete gangsterdrama spelen zich af rond de financiële crisis van 1929 die de wereld in chaos stort. Sam Claflins politicus benadert Tommy met een gedurfde visie voor Engeland, maar gaat hij daar in mee?
 

Om daar achter te komen, moeten we nog wel even ons geduld bewaren. Seizoen 5 komt ergens in 2019 op de BBC en hopelijk nog datzelfde jaar naar Netflix!