Famke Louise, Ryanne van Doorst, De Gevaarlijkste wegen

De grenzen mogen hier en daar afgesloten zijn, maar dat heeft gelukkig geen invloed op het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkse Wegen. Vanaf 26 april gaan iedere week twee BN'ers die elkaar nauwelijks kennen op pad.

Article continues after the ad

Het nieuwe seizoen De Gevaarlijkste Wegen wordt uitgezonden door omroep PowNed. Eerder was het nog een titel van BNNVARA, maar die dankte het programma na vier seizoenen af

Internationaal

Diverse BN'ers stappen in dit gloednieuwe internationale seizoen samen in de auto om zich te verwonderen door de ongerepte natuur. Van het dichtbeboste Balkangebergte tot de zuidkust van Afrika, van de Griekse Tzoumerka tot de Ecuadoraanse Andes, alles komt voorbij in dit nieuwe seizoen. Ondertussen maken de duo's niet alleen kennis met de lokale bevolking, maar ook met elkaar. 

Koppels

Dit seizoen is het de beurt aan de koppels Guido Weijers en Abbey Hoes, Steven Brunswijk en Melody Klaver, Janice Forester en Daniel Boissevain, Michael Boogerd en Edson da Graça, Rintje Ritsma en Gaby Blaaser, Dilan Yurdakul en Renate Gerschtanowitz en dus Famke Louise en Ryanne van Dorst om hun leven te wagen. Wij verwachten van die laatste natuurlijk flink wat humor! 

De Gevaarlijkste Wegen is vanaf zondag 26 april wekelijks om 21:20 uur te zien bij PowNed op NPO 3.