Ryan Reynolds in trailer Free Guy 2020

Komende winter gaat Free Guy in première. Bekijk nu alvast de explosieve trailer van deze gloednieuwe actiekomedie met Ryan Reynolds!

Free World

In Free Guy speelt Ryan Reynolds de rol van Guy. Deze duffe bankbediende figureert zonder het door te hebben als een niet speelbaar personage in de populaire game Free World. Maar wanneer hij met behulp van wat handige programmeurs zelfbewust wordt, besluit hij de held van het spel te worden. Dat is maar goed ook, want Guy ontdekt al snel dat zijn hele virtuele wereld gevaar loopt!

Deadpool

Afgaande op deze nieuwe trailer belooft Free Guy een kruising te worden tussen Wreck-It Ralph en Deadpool! Vooruit, deze actiekomedie mikt op een bredere doelgroep dan de ‘Merc with a Mouth’, maar aan de onweerstaanbare humor van Ryan Reynolds ontbreekt het ook in deze film zo te zien niet!

Article continues after the ad

Releasedatum

Ook de rest van de cast is trouwens dik in orde. Naast Ryan Reynolds, zijn er rollen weggelegd voor Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Jodie Comer (Killing Eve) en Joe Keery (Stranger Things). In een promo die afgelopen weekend voor de film verscheen namen de hoofdrolspelers de alsmaar verschuivende releasedata van blockbusters op de hak…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Free Guy. Trailer tomorrow. Probably. #FreeGuy

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op


Free Guy draait – als alles dus volgens plan verloopt – vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen!