Ryan Reynolds Hugh Jackman
Ryan Reynolds Hugh Jackman

Ryan Reynolds en Hugh Jackman hebben al sinds de opnames van het verguisde X-Men Origins: Wolverine een vrolijke bromance (is er toch nog iets goeds uit die film voortgekomen). Op Twitter zetten de heren elkaar graag flink voor schut, en ook in de beide Deadpool-films komen een paar grove Wolverine-grappen voorbij. Maar Ryan maakt het nu wel heel bont met een nep-advertentie over Hugh Jackman’s nieuwste film The Front Runner.


Verkiezingsspotje

Geheel in de stijl van de manipulatieve verkiezingsspotjes die momenteel overal in Amerika te zien zijn (er wordt komende week gestemd voor de Senaat en het Huis van Afgevaardigden) heeft Reynolds een spotje gemaakt over Jackman’s nieuwste film, waarin de stoere Aussie een politicus speelt die zich kandidaat wil stellen voor het presidentsschap. In het spotje wordt de acteur zwart gemaakt op een manier die niet zou misstaan op Fox News.


Werkeloze Wolverine

Zo wordt beweerd dat Jackman helemaal geen Australiër is maar gewoon uit Amerika komt (Amerikaanse verkiezingsspotjes staan zeker de laatste tijd vaak bol van de leugens), en wordt hij ook als een luie donder neergezet omdat hij gekapt is met de rol van Wolverine - en dus vast werkeloos zou zijn. Toch zegt Ryan aan het eind dat iedereen vooral The Front Runner moet gaan zien, dat weer wel.

Article continues after the ad


Hugh heeft schijt aan Ryan

Jackman zelf reageerde op briljante wijze met een videootje waarin hij zijn hond uitlaat in de straten van Sydney. Net als het beestje een drol draait en Jackman deze met handschoenen en een zakje opraapt, zien we dat de viervoeter op een foto van Reynolds als Deadpool zat te kakken. Bam!

De Nederlandse bioscooprelease van The Front Runner is onlangs uitgesteld, de film komt hier nu pas op 7 maart uit.