Life is een gloednieuwe ruimtefilm over levensbedreigend buitenaards leven. Mét Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal. Wij hebben de trailer voor je.

Article continues after the ad

Alien

Een ritje naar de ruimte is niet zonder gevaren. Dat merkten Matt Damon in The Martian en Sandra Bullock en George Clooney in Gravity. Ook de crew in de film Alien uit 1979 kreeg te maken met de gevaren van de ruimte en dan met name de gevaren van buitenaards leven. Het verhaal van de nieuwe film Life heeft zeker iets van weg.

Intelligente alien

We hopen dan ook dat hij net zo goed wordt als Alien. Life gaat over een crew van zes astronauten die een van de meest baanbrekende ruimteonderzoeken ooit doen: is er sprake van buitenaards leven op Mars? Het onderzoek gaat echter gepaard met gevaren die de crew niet voor mogelijk had gehouden: een van de astronauten wordt vastgegrepen door een wezen dat intelligenter lijkt dan ze hadden verwacht.

Cast

Life is een film van Daniel Espinosa, de regisseur van onder meer Child 44 en Safe House. De cast bestaat uit onder anderen Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare en Hiroyuki Sanada. De bioscooprelease van Life staat voor mei 2017 op de planning.