Ryan Reynolds heeft het druk. Naast een Cluedo-film, een vervolg op The Hitmans Bodyguard én een nieuwe film rond Deadpool en X-Force gaat de steracteur ook nog de hoofdrol spelen in de film The Bermuda Triangle.

Article continues after the ad

Lost, maar dan echt

De Bermuda-Driehoek is een gebied in de Atlantische Oceaan waar volgens verhalen al jaren schepen en vliegtuigen op mysterieuze wijze verdwijnen. Een soort Lost dus maar dan in het echt. Daar kun je wel een film over bedenken. Daar zijn ze dan ook al een tijd mee bezig, met Spider-Man en Evil Dead-regisseur Sam Raimi aan het roer nog wel, alleen leek het alsof de produktie onlangs was verdwenen.

Knettergekke synopsis

Volgens filmwebsite ThatHashtagShow gaat de film er nu aankomen met de Deadpool-ster in de hoofdrol. De synopsis klinkt alvast knettergek: “Als een duikboot met kernwapens vermist raakt in de Bermuda driehoek, schakelt commandante Vogel de hulp in van wetenschapper Dr. Fisk (dat wordt dus Reynolds), die een Wormhole in de tijd opent en zo een mysterieus eiland ontdekt met haaien, Vikingen en Nazis”.

Opnames zouden dit najaar al moeten beginnen, dus als dit gerucht klopt zal het snel genoeg officieel bekend worden gemaakt.