Er wordt gewerkt aan een derde Deadpool-film! Volgens hoofdrolspeler Ryan Reynolds wordt de opzet wel een stuk anders dan we van de geflipte Marvel-held gewend zijn.

Ryan Reynolds vertelde dit op de Chinese première van Deadpool 2, die afgelopen weekend plaatsvond. De toekomst van Deadpool (en bijvoorbeeld de X-Men) is momenteel onzeker, omdat Disney, dat bijna alle andere Marvel-helden bezit, binnenkort Fox overneemt.

Fans vrezen dat de anarchistische superheld niet bij Disney zou passen, vanwege het vele seks, geweld en gescheld in zijn films. Volgens Reynolds heeft de overname (nog) geen invloed op de derde Deadpool, waarvoor de voorbereidingen al getroffen worden.
 

Article continues after the ad

 

Volgens Reynolds wordt Deadpool 3 wel een tikkie anders, al wilde hij niet zeggen op welke manier. Volgens de acteur worden superhelden ‘meestal vier films te laat veranderd of gereboot.’ Eerder zei Reynolds dat een ‘gewone’ derde Deadpool-film hem niet zo interessant lijkt. Hij zag het personage wél terugkeren als onderdeel van het superheldenteam X-Force. Tegelijkertijd meldde Josh Brolin, zijn tegenspeler in Deadpool 2, dat hij een contract heeft getekend voor vier films. We zijn dus sowieso nog niet van Cable en Deadpool af.

Deadpool 2

Dat Deadpool sowieso verschijnt in China is nogal opmerkelijk. Het land hanteert strenge regels voor films, en dat geldt zeker voor rolprenten uit Amerika. Deadpool 2 was met zijn absurde humor en gewelddadigheden normaal gesproken nóóit in China verschenen.

 

 

De aangepaste versie, Once Upon A Deadpool, die in december vorig jaar uitkwam in de VS, kwam wél door de Chinese commissie, onder de naam Deadpool 2: I Love My Family. Goed nieuws, want China vertegenwoordigt een enorme markt. Dankzij de Chinezen bléven de Transformers-films van Michael Bay maar doorgaan, tot voor kort althans.