Deadpool is terug! De opnames van Deadpool 2 zijn gestart, blijkt uit een hilarische foto die acteur Ryan Reynolds deelde.

Article continues after the ad

X-Mansion

Via social media deelde Reynolds een foto van zichzelf als Deadpool, liggend voor de X-Mansion. “Dropped by the X-Mansion. Big [f***ing] surprise. No one's home”, schrijft Reynolds bij de foto. Hiermee verwijst hij naar de eerste Deadpool film waarin de antiheld ook de X-Mansion bezocht. Toen waren alleen de mutanten Negasonic Teenage Warhead en Colossus thuis.

Deadpool 2

De sequel over de meest onconventionele held van Marvel Comics wordt geregisseerd door David Leitch, bekend van John Wick. Twee nieuwe gezichten zijn Josh Brolin als Nathan Summers/Cable op zich, de tijdreizende zoon van X-Men’s Cyclops. Zazie Beetz neemt de rol van Domino op zich. Morena Baccarin keert terug als Vanessa, net als Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead.

Beste R-rated film ooit

De eerste film vertelde het oorsprongsverhaal van Deadpool, de voormalig Special Forces-agent, Wade Wilson, die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt door een experiment de kracht versneld te genezen van verwondingen. Met donkere humor en zijn nieuwe mogelijkheden, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoestte. Deadpool was een enorme kaskraker en werd de R-rated (18+) film met de hoogste bruto-winst ooit.

Deadpool 2 draait vanaf 1 juni 2018 in de bioscopen!