Ryan Reynolds is vijf jaar na dato nog steeds op zoek naar de persoon die de testopnames van Deadpool ‘lekte’. De acteur geeft aan 70 procent zeker te weten dat hij het in ieder geval niet zelf was… Zijn onderzoek gaat zodoende “Phase 5” in. Een vrij aparte (lees: verdachte) woordkeuze, die er natuurlijk op lijkt te wijzen dat er na Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) toch echt een derde Deadpool-film aankomt!

Article continues after the ad

Deadpool-onderzoek gaat Phase 5 in

Eerst even wat backstory: tijdens de San Diego Comic-Con van 2014 verschenen er plots testbeelden van een Deadpool-film met Ryan Reynolds op het internet. De reactie op deze beelden was enorm positief! Dit gaf 20th Century Fox het laatste duwtje in de rug om de film daadwerkelijk te gaan maken. Tot op heden is echter niet bekend wie de beelden heeft gelekt... Ter ere van het vijfjarig jubileum van de gelekte beelden, liet Reynolds op Instagram weten dat de vijfde fase ("Phase 5") van zijn onderzoek van start is gegaan. Inmiddels heeft hij 13 verdachten op het oog, waaronder echtgenote Blake Lively en frenemy Hugh Jackman!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Investigation heading into year 5. Or as I call it, ‘Phase 5.’ The point is, I love conspiracy-yarn. #LeakAversary

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

Hint Ryan Reynolds op Deadpool 3?

Wij vermoeden dat het mysterie nooit zal worden opgelost, maar we zijn de lekker in ieder geval enorm denkbaar! Daarom vinden we het ook zo jammer dat we – ondanks de bemoedigende tekening van Chris Hemsworth – niet zeker weten of Reynolds onder Disney wel echt opnieuw in de huid van antiheld Deadpool mag kruipen. Zijn verwijzing naar "Phase 5" lijkt echter een duidelijke verwijzing te zijn naar de Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe (MCU)! Mochten we het bij het juiste eind hebben, dan moeten we er dus langer op wachten dan gehoopt… Maar dat geeft niets, zolang Deadpool 3 er uiteindelijk maar komt!