Realityster Samantha de Jong - Barbie

Het leek zo goed te gaan tussen ex-realityster Samantha 'Barbie' de Jong en haar geliefde Gerrit, met wie ze recent zoontje Djemino kreeg. Of... toch niet? De bom is gebarsten nu Gerrit zegt dat hij niet de vader is van het jongetje.

Article continues after the ad

Uit Samantha's verschillende, inmiddels weer verwijderde Insta-posts van gisteren wordt ook wel duidelijk dat Gerrit niet de vader van Djemino is. De twee zijn terechtgekomen in een heftige 'vechtscheiding', met vooral Samantha die de meest bizarre dingen over Gerrit de wereld inslingerde. 


Gerrit en Samantha

Het is dus over tussen de twee, zoveel is wel duidelijk. Er heeft zich ook nóg een speler gemengd in deze heftige online-fittie. Ene Kuwas, die in een Insta-Story zegt dat hij Samantha onder zijn hoede heeft genomen. Hij schrijft dat hij in ieder geval niet de vader is van de baby. Hij kent Samantha nu vier dagen en ze kwam 'bont en blauw, vrezend voor haar leven' op zijn pad.

 

Wat is er aan de hand?

Samantha plaatst om de haverklap Insta-posts met allerlei verwijten, die zullen we hier niet benoemen. Deze posts worden ook steeds weer verwijderd, wat de situatie natuurlijk alleen maar ingewikkelder maakt. Wat er precies aan de hand is, weten we dus niet. Wat er nog wel op haar pagina staat? Een beeld van de man die haar zou hebben opgevangen, Kuwas.

 

Dit artikel wordt aangevuld zodra er meer informatie vrijkomt.