Tom Holland in Cherry

Regisseursbroers Joe en Anthony Russo, de mannen achter meerdere epische Marvel-films, komen binnenkort met de crime-dramafilm Cherry. Een bij vlagen onherkenbare Tom Holland speelt de hoofdrol en we hebben nu een eerste clip!

 

 

Article continues after the ad

In Cherry speelt Spider-Man-acteur Tom Holland de titelrol. We zien hoe het leven van Cherry steeds duisterder wordt. Uiteindelijk belandt hij in de criminele onderwereld en berooft hij banken om zijn drugsverslaving te bekostigen. Heavy stuff en andere koek dan de opgetogen Peter Parker-rol waar we 'm allemaal van kennen.

Nieuwe beelden

Tom heeft het retedruk met de opnames voor Spider-Man 3 en zijn werk voor de Uncharted-gameverfilming. Gelukkig is déze film al helemaal klaar! Cherry neemt ons mee naar de verschillende fases uit het leven van de hoofdpersoon. Zijn college-tijd, de toetreding tot het leger, PTSS, een drugsverslaving en uiteindelijk het diepste dal: een junkie-bankberover. In de nieuwe beelden zien we hoe Cherry binnenkomt bij de militairen.

 

Onherkenbaar

Tom Hollands vrolijke, jeugdige look is vooral later in de film nergens te bekennen. Hij rockt een gabber-look en op een gegeven moment zien we 'm als sluwe dief met een nog sluwere snor. De Russo's prezen Tom eerder al voor die veelzijdige performance en wij hopen vooral dat de broers nu eindelijk die langverwachte trailer droppen!


We weten nog niet precies wanneer Cherry naar Nederland komt, maar in Amerika draait 'ie vanaf 26 februari in de bioscopen en de AppleTV-release volgt op 12 maart.