Russell Crowe, Marvel

Marvel-fans opgelet! Nadat we eerder al vertelden dat Russell Crowe opduikt in de nieuwste Thor-film Love and Thunder, weten we nu ook om welke rol het gaat. Dat heeft de acteur zelf bevestigd in een podcast.

Article continues after the ad

Volgens filmsite Deadline had Marvel zijn deelname aan de film überhaupt geheim willen houden, maar daar blijkt nu geen sprake meer van.

Tussen neus en lippen door

Aan het einde van het gesprek met de presentatoren van de zogenoemde Joy Breakfast with The Murphy-podcast vertelde Russell Crowe zonder blikken of blozen alles over zijn rol in deze film. "Nu stap ik op mijn fiets en rijd ik naar de Disney/Fox-studio en rond kwart over negen ben ik dan Zeus in Thor 4."  Of hij in deze rol ook invloed zal hebben op het MCU, is nog niet bekend.

 

Meer en meer castleden onthuld

Regisseur Taika Waiti beloofde de Marvel-fans al een 'knotsgekke' film, en daar blijkt tot nu toe geen woord van gelogen. Met Russell Crowe, Matt Damon, Sam Neil en Luke Hemsworth in bijrollen breidt de cast lekker uit. Om het nog maar niet te hebben over hoofdrolspelers Chris Hemsworth, Christian Bale, Nathalie Portman (als de vrouwelijke Thor), Tessa Thompson en Jeff Goldblum... 

Sta je nu al te springen? Jump dan nog maar even door, want Thor: Love and Thunder is - als het goed is - pas in mei 2022 in de bioscoop te zien. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.