RuPauls Drag Race, Videoland

Alain Clark, Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker, letten jullie even op? Zojuist heeft Videoland namelijk onthuld dat er een Nederlandse versie komt van RuPaul's Drag Race!

Article continues after the ad

De enige echte RuPaul mocht het nieuws via een video onthullen. "Vol trots kan ik vertellen dat mijn geliefde Drag Race naar Nederland komt! Met een gloednieuwe presentator en exclusief te zien bij Videoland." Voor nu moeten we het helaas met die informatie doen, maar RuPaul belooft dat er binnenkort meer wordt onthuld. "Dus hou het in de gaten." We zijn heel erg benieuwd of dit concept met mannen die moeten playbacken, kostuums moeten maken en acteren ook hier gaat werken! 


Speculaties

Hoewel we het hartstikke leuk vinden om nu onze eigen versie te krijgen, komt het niet als een hele grote verrassing. Een aantal 'betrouwbare bronnen' (en dat blijkt nu zeker) onthulden eerder al aan Shownieuws dat deze show naar Nederland zou komen. De onderhandelingen waren toen nog in volle gang, alleen werd er wel al gespeculeerd over de presentator. "Als het op Videoland te zien is, is de kans aanwezig dat Fred van Leer het gaat presenteren. In de TV Kantine was hij al te zien in een persiflage op het programma. Ook Diva Mayday is een goede optie", lieten de presentatoren weten. We denken zelf dat NikkieTutorials ook een goede optie zou zijn. Afwachten maar!