Bram Krikke Slam-dj

We zijn nog maar amper bijgekomen van het veelbesproken Zondag met Lubach-item over Rumag… Toch was er vandaag alweer heibel bij het bedrijf! Slam!-dj Bram Krikke kwam er namelijk achter dat Rumag zonder zijn toestemming producten met zijn teksten verkocht.

Bram Krikke registreert "Joe Joe" als merk

Nadat Zondag met Lubach afgelopen zondag aandacht besteedde aan Rumag kwam Slam!-dj Bram Krikke erachter dat het bedrijf al een poos producten verkocht met daarop het opschrift: “Joe Joe”. Nu klinkt dat niet meteen problematisch, maar dat is het echter wel! De dj heeft zijn veelgebruikte term namelijk officieel geregistreerd als merk. Zodoende is “Joe Joe” beschermd en mag Rumag de tekst niet zomaar op hun producten zetten.

Article continues after the ad

Rumag haalt "Joe Joe"-producten uit handel

We lezen op het AD dat het management van Bram Rumag inmiddels gesommeerd heeft om de “Joe Joe”-producten uit de handel te halen. Ze vorderen alle opbrengsten, zodat deze kunnen worden gedoneerd aan Het Rode Kruis. Gelukkig heeft Rumag inmiddels gehoor gegeven! De items zijn van de website gehaald en het geld staat al veilig op de rekening van het Rode Kruis.

Zoals gezegd, haalde Arjen Lubach afgelopen zondag in zijn Zondag met Lubach keihard uit naar Rumag. Sterker nog: hij begon als tegenactie zelfs een eigen lijn met shirts voor het Rode Kruis! Benieuwd naar het verweer van Rumag? Ook dat plaatsten we natuurlijk.