Jan en Lola in LEGO Masters

Gisteravond bracht Lola Nouwens verdrietig nieuws naar buiten: haar LEGO Masters-partner Jan Pennings is overleden. Vandaag reageert Ruben Nicolai, de presentator van het programma, op het bericht.

Lola deelt verdrietig nieuws

Jan Pennings, die samen met zijn ex-vriendin Lola Nouwens het eerste seizoen van LEGO Masters won, is overleden. Jan is 31 jaar oud geworden. Dat maakte Lola gisteren bekend via Instagram. Ze schreef “intens verdrietig” te zijn en Jan nu al te missen. "Ik ben ongelooflijk dankbaar voor zijn aanstekelijke levenslust, oneindige creativiteit en onverwoestbaar optimisme."

Article continues after the ad

'Enorm geschrokken en zeer verdrietig'

Gisteravond kwam RTL al met een reactie en vandaag laat ook LEGO Masters-presentator Ruben Nicolai van zich horen (via Shownieuws): "Enorm geschrokken en zeer verdrietig door het nieuws van het overlijden van Jan, een bijzonder mooi en immer opgewekt mens. Bij iedere ontmoeting kon je niet anders dan een beetje van zijn vrolijkheid overnemen, mede door zijn iconische lach. Zijn dierbaren, waaronder natuurlijk Lola, wens ik alle goeds en heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies."

Nadat ze hun relatie verbraken, bleven Jan en Lola beste vrienden. Ze besloten zelfs mee te doen aan LEGO Masters, waar ze dus als winnaars uit de bus kwamen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.